Костадин Костадинов: Какво правят Асен Василев и Мария Габриел в ЦИК с английския посланик?

5
Присъствието на чужд посланик в ЦИК е грубо вмешателство във вътрешните работи на страната ни, каза лидерът на „Възраждане“
Присъствието на чужд посланик в ЦИК е грубо вмешателство във вътрешните работи на страната ни, каза лидерът на „Възраждане“ Снимка: Facebook

Присъствието на чужд посланик в ЦИК е грубо вмешателство във вътрешните работи на страната ни, каза лидерът на „Възраждане“

Английският посланик е бил поканен от Асен Василев и Мария Габриел в ЦИК, за да обсъдят изборния процес. Присъствието на чужд посланик в Централната избирателна комисия е грубо вмешателство във вътрешните работи на страната ни. Да не говорим, че е скандално, това че посланикът е поканен от министри от американското правителство, представено като български кабинет, заяви Костадин Костадинов.

Възраждане“ призовават Мария Габриел и Асен Василев незабавно да информират българския народ какво се е обсъждало на тази среща в ЦИК заедно с чужд посланик. В случай, че те не информират обществеността за обсъжданото на срещата, от партията заявиха, че ще пуснат сигнал до ДАНС и Прокуратурата.

Марионетното правителство, без дори да се крие, съгласува всичко с Посолството и тук въпросът вече е - има ли Посолство, което не се меси във вътрешните работи на страната ни?

Колониалният американски режим, наречен българско правителство, с всеки изминал ден превръща страната ни в колониална територия и ни унищожава с бързи темпове. Време е сглобката да се разглоби и правителството да подаде оставка.

Костадинов призовава всички български граждани да излязат да гласуват по съвест на предстоящите местни избори. Само, ако не могат да предвидят избирателната активност, няма да могат да манипулират изборния резултат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Дора Петрова
    Колко машини се "развалиха" и какъв е смисъла от броенето на хартиените отрязъци? Костадин Костадинов: Привърженици сме на запазване на машинното гласуване - По света и у нас - БНТ Новини https://bntnews.bg/news/kostadin-kostadinov-privarzhenici-sme-na-zapazvane-na-mashinnoto-glasuvane-1214424news.html
  • 2
    6
    Бай Чеп
    Най-лошото е, че никой и си няма намерение да обясни как става това машинно гласуване с тия флашки? СИК електронни подписи ли слагат? Как се гарантират данните в тази флашка? И отчет за хартиените бюлетини няма - увеличи ли се избирателната активност, невалидните как са? Събраха се хартиените измамници с машинните мошеници и всеки си действа по схемите!
  • -18
    5
    До 3
    Не е ли по добре от колкото да са русофили..
  • 3
    4
    Дора Петрова
    Може би проверяват промените в Закон за отбраната, ратификацията за F-16, намаляването на раждаемостта сред социално слабите и др.
  • 27
    3
    Европомия
    Каква прозрачност бе кастриран? Каква работа има който и да е посланик в ЦИК, какво има да обсъжда, какво изобщо го интересуват българските избори? Дба продажната евроатлантическа измет. Всички български русофоби са ОСМАНОФИЛИ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари