Костадин Костадинов: Или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души!

14
Решили сме се вече, заяви лидерът на партия "Възраждане"
Решили сме се вече, заяви лидерът на партия "Възраждане" Снимка: Фейсбук

Решили сме се вече, заяви лидерът на партия "Възраждане"

Напрежението по върховете на властта се покачва драстично. Вчера премиерът, вътрешният и правосъдният министър направиха извънредно изявление срещу действията на партияВъзраждане”. С цитат Николай Денков заяви, че „в българския парламент вилнее неофашистка партия”. Последва остра позиция на Костадин Костадинов, който видя поръчка партията му да бъде ликвидирана.

„Решили сме се вече - или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души! Ако Васил Левски беше изрекъл тези думи днес, Сорос Денков и всички останали американски марионетки в България щяха да го обявят за неонацист и фашист. Изводите оставям на вас", написа днес във Фейсбук Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    13
    Нужен е лекар.
    Копейкин съвсем изперка.
  • 1
    12
    Петлов
    Този е пълен и диот
  • 4
    11
    Нов
    Платен Путинова пачавра и хулеща демокрацията заедно с президента са за излизане от Европа и НАТО и от родината ни да стане военна диктатура и затворени граници с бедстващ народ в шинели.и калашници
  • 5
    10
    Петко
    Този Костадинов ,,Копейкин,,Ежедневно показва че е Путинова издънка и му плащат от там ,,А и на Президента,,За да работи срещу народа ни .Представете си Родината ни извън НАТО и Европа.Веднага Руска армия.зспаси Войнстваща политика без приятели Фалираща икономика ,затворени граници.
  • -18
    9
    daskal
    Колко ли озлобен и отчаян трябва да си, за да застанеш зад този смешен популист? Хоризонтите, които дава на привържениците си, са като мечти на импотентен и зъл надзирател в концлагер.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари