Костадин Костадинов: Чуваме поредна порция лъжи

0
Лидерът на „Възраждане” даде пример за „лицемерие” в политиката
Лидерът на „Възраждане” даде пример за „лицемерие” в политиката Видео: NOVA

Той е категоричен, че позицията им няма как да се промени

Чуваме поредна порция лъжи”, коментира дебатите по вота председателят на „ВъзражданеКостадин Костадинов, предава NOVA.

Той е категоричен, че няма как да се промени позицията им. Като пример за „лицемерие” в политиката Костадинов даде изказването на министъра на образованието пред депутатите, че са открили Програма за българистика в чужбина.

Аз станах и зададох въпрос, на който за 5-ти пореден път не получавам отговор - защо не се изплаща субсидията на единствения в чужбина български университет, Университетът в Тараклия, Молдова, където трябваше да се платят 1 млн. лева. Парите още не са дадени, а университетът е на ръба на фалита,” посочи лидерът на "Възраждане."

Според него това е само върхът на айсберга. В допълнение посочи, че въвеждането на еврото е решено, по думите му, „еднолично от едва 9 човека министри."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари