Костадин Костадинов: Бойко Борисов се е договорил с ПП-ДБ да получи главния прокурор

0
ПП-ДБ изпитват панически страх от нови избори, вече са четвърта политическа сила
ПП-ДБ изпитват панически страх от нови избори, вече са четвърта политическа сила Снимка: БГНЕС

Нека да идем на избори, да видим дали пак всичко ще е същото, заяви лидерът на „Възраждане“

ПП-ДБ изпитват панически страх от нови избори, вече са четвърта политическа сила

Бойко Борисов се е договорил с тях да получи главния прокурор.

Това каза лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов след консултациите на „Дондуков“ 2, предаде БГНЕС.

С президента спорихме само за референдума, каза още Костадинов и коментира, че по всички други теми, които са обсъждали с Румен Радев на закритите за медиите консултации, са били на една и съща позиция.

България умира и убийците са в Народното събрание. Успешна ротация означава неуспешно развитие за България. Президентът трябва да връчи мандата още утре, заяви Костадинов.

От „Възраждане“ настояват за незабавни предсрочни парламентарни избори, а лидерът им е убеден, че социологическите проучвания на електоралните нагласи определи така: Социологията е точна наука, винаги получаваш това, за което си платил.

Ако се очаква да бъдат почти същите (резултатите – бел. ред.), политическата логика изисква ПП-ДБ вместо да се гърчат като настъпени червеи, да отидат на избори, да изкарат пак същия резултат и да имат по-твърди позиции. За последните 9 месеца ПП-ДБ реабилитираха Бойко Борисов. Нашата информация е, че в момента те са четвърта политическа сила, каза още Костадинов.

Нека да идем на избори, да видим дали пак всичко ще е същото, добави той.

Според Костадинов до коалиционно споразумение ще се стигне, като лидерът на ГЕРБ иска да получи главния прокурор и според него това е договорено между Борисов и ПП-ДБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Какво стана с човека от Бъзън
    Убит от бик на 08.03 от човек на дпс Жалко за човечеца! Там нещата са трагични. “Разнася се едно съмнително сирене” , с един крайно не подходящ автомобил. Без касов апарат , без етикети , без документи в целия град! Горят се гуми и какво ли не! Най-лошото е , че тоя варварин внася и купува коне, които се убиват варварски , без разрешение и документи! Същите се транжират и правят на суджуци във “безупречната мандра “ до сиренето! Бог да прости човечеца , кои знае дали е стоял там по абсолютно своя воля, и как са се възползвали от положението му! Информацията не е тайна за хората от окръга, които знаят , че там винаги има конски суджуци, от животинки, които преди това са навързани пред “супер фермата” Иначе евро парички очевидно им е дошъл на акъла как да точат, видно от стандарта им на живот и всички апартаменти които имат! (Фермер Гюнтер)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари