Костадин Ангелов: ПП работят против България да има редовно правителство

1
За лидерската среща той заяви, че е нужно да се покаже, че ГЕРБ твърдо ще отстоява демокрацията и парламентаризма
За лидерската среща той заяви, че е нужно да се покаже, че ГЕРБ твърдо ще отстоява демокрацията и парламентаризма Видео: NOVA

За лидерската среща той заяви, че е нужно да се покаже, че ГЕРБ твърдо ще отстоява демокрацията и парламентаризма

От първия ден „Продължаваме промяната“ работят против това България да има редовно правителство. Това каза депутатът от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов в студиото на „Офанзива“ по NOVA.

За лидерската среща той заяви, че е нужно да се покаже, че ГЕРБ твърдо ще отстоява демокрацията и парламентаризма. Той поясни, че срещата не е имала за цел да се задава формулата за бъдещо управление, а да се покаже, че от партията вярват в парламентарната демокрация. ГЕРБ никога няма изневери на евроатлантическите ценности, посочи политикът.

По негови думи ПП със сигурност ще има половината от депутатите, които имат сега. „Няма да имат повече от 25 депутата“, поясни той. Хората се убедиха в това, че „промяната“ носи със себе си само разруха, посочи политикът.

Ангелов коментира и казуса Nexo. Той каза: „Асен Василев е човек с изключително съмнителна репутация. Криптовалутата да стане част от разплащателната система на България когато тази банка е свързана с транзакции с терористичната организация „Хамас“? Кой вярва на факта, че 15 човека в една компания - Nexo - едновременно решават да даряват по 20 000 лв. на „Демократична България“?

Най-вероятната възможност за следващото Народно събрание е правителство с ясна евроатлантическа ориентация, каза той. Ангелов каза, че ПП са лява партия. „Асен Василев гласува против закупуването на F-16, против AP 1000 на “Уестингхаус“ за АЕЦ „Козлодуй“. Той работи за Путин“, каза депутатът.

По негови думи най-голямата победа на служебното правителство е, че взе левчето на горивата от „партията на посредниците“.

Депутатът зададе въпроса „Защо ПП не казаха на българския народ, че изнасяме оръжия за Украйна, защо го прикриваха зад износ през посредници? За да вземат отново комисионни ли?“ Той допълни, че не е имало проблем да се каже, че България ще помага на Украйна, след като от ГЕРБ са били готови да подкрепят това.

Ангелов смята, че следващите избори ще дадат хоризонт за създаване на редовно правителство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Мнение
    То човек е достатъчно един ден да гледа как се държат всички в народното събрание , за да разбере кои са лъжците и как ГЕРБ провалиха този парламент. Самия Биков се изтърва в интервю, че не им излиза бройката на депутатите, за да управляват. А лъжата за посредниците за оръжие е новата им нагла опека. В интервю Петков заяви, че оръжието е продавано само на държавни фирми на натовски държави и платеца е НАТО или съответната държава, което изключва комисионни по тези договори. Освен това от тези държави оръжието е доставено безвъзмездно( без пари) на Украйна. В тази верига няма трети плащаш , тоест няма кой да си прихваща комисионна.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари