Костадин Ангелов: Оказа се, че ПП са хората на Путин в България, те са лъжци и крадци

0
Днес се роди една нова коалиция - на изборите, заяви Ангелов
Днес се роди една нова коалиция - на изборите, заяви Ангелов Снимка: БГНЕС

Днес се роди една нова коалиция - на изборите, заяви Ангелов

Народното събрание отхвърли кандидатурата на проф. Николай Габровски за премиер, издигната с първия мандат на ГЕРБ-СДС. Своята подкрепа дадоха депутатите от парламентарните групи на ГЕРБ-СДС, ДПС, "Български възход". Против бяха БСП, "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Възраждане".

Днес се роди една нова коалиция - на изборите. Това заяви пред БНР Костадин Ангелов от ГЕРБ.

Желанието на ПП да отидем на нови избори беше по-силно от стабилността на България. Не чухме нито един аргумент за личността на предложения министър-председател и неговите качества, както и за качествата на кандидатите за министри.

Ангелов обясни нападките от страна на Кирил Петков срещу Николай Павлов.

С изнасянето на информация, че правителство на Петков е направило така промените в Булгаргаз и КЕВР, че да могат да се крадат стотици милиони левове. Нас са ни управлявали едни мошеници и крадци, които са използвали държавата, за да трупат милиони в офшорни сметки. Рашков ли ги е прикривал? Да доведеш едно дружество с много дивиденти почти до фалит, за да се прикриват злоупотреби с газ. Оказа се, че ПП са хората на Путин в България. Те са направили така, че да купуваме руски газ през посредници. Искали са да се прекрати вноса на азерски газ. Това означава 100% руски газ.

Приоритетите, които Габровски посочи, са на всички политически партии, но се оказа, че от парламентарната трибуна се говори предизборно.

ПП, БСП, „Възраждане“ и ДБ говореха на избирателите си. Не ги вълнуват проблеми на българските граждани“.

Дали сме пълна свобода на министър -председателя да си подбере експертите, посочи той.

ПП отново проявяват лицемерие и двуличие. Те казаха ,че ще са конструктивната опозиция. Но такава не може да предлага кабинет. Няма как да подкрепим правителство, съставено от лъжци и крадци“.

При третия мандат ГЕРБ иска да види какво правителство ще се предложи и какви ще са неговите приоритети, посочи Ангелов. Той не изключи възможността за подкрепа на правителство с мандат на ДБ.

Ако ДБ получи трети мандат, трябва да отговорят с нас и да ни посочат приоритетите си. Лесно е де се крещи по площадите и да се пишат статуси във ФБ. Трудно е да се пишат закони“.

Ако се стигне до нови избори, пак ще ги спечелим и ще сме първа политическа сила, посочи Ангелов.

Качваме резултат, защото хората се убеждават, че ГЕРБ са единствената отговорна партия. Всички останали са за площадна демокрация. Държавата не се управлява през ФБ. Моделът Борисов е този, който реши финансова криза, бежанската криза и ковид кризата. Моделът Б. е устойчивост и отговорност, както и развитие в ероатлантическа посока.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Това е вярно Професоре
    Един мой познат , който пътува често по търговски работи до Русия е разбрал от приятели руснаци , че Кирил Петков е занесъл на г-н Путин марково куче подарък. Кучето било много по-хубаво от това , което преди време Бойко подари. Кчето било от Америка и знаело команди на английски.
  • 4
    5
    Имеееееее
    Тц. Тц. Дей камилата, дей камиларя...нямам думи. ПП дето са за еврото, Украина... и не знам още какво, били хора на Путин. До преди месец Кирцата още се хвалеше, че Митрофанова го била свалила от власт....Не знам...Нямам думи.
  • 6
    4
    А бе,
    Тоя що не е в затвора заради "ваксините" и умишлено насаждане на масова паника?
  • 12
    3
    Кой?
    Тихо бе помияр. На човек не приличаш. Майка ти я е срам от теб.
  • 14
    2
    СС
    Хаха тоя нещастник яко го боли
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари