Корнелия Нинова вдигна наздравица по случай Рождество Христово

0
Лидерката на социалистите пожела мирна, здрава и благодатна 2023 година
Лидерката на социалистите пожела мирна, здрава и благодатна 2023 година

Лидерката на социалистите пожела мирна, здрава и благодатна 2023 година

С видео, заснето около домашната трапеза, Корнелия Нинова поздрави последователите си в социалните мрежи. Както традицията повелява, тя вдигна наздравица и пожела във всяко семейство да цари любов и разбирателство.

Публикацията й също така е придружена и със снимка с коледари, с която лидерката на социалистите напомни за старите български обичаи.

От своя страна, бившият премиер Кирил Петков публикува кратък етюд на цигулка, изпълнен от дъщеря му. Музикалният инструмент Ани получи като коледен подарък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    7
    до 6:
    до 6: Вие от гейсащ само на гей парадите ли празнувате?!
  • 7
    6
    Viko
    Корнелке, вие червените не празнувате ли Коледа през Януари като рушляците бе?! Нали уж бкп-то сте против запада, а празнувате западен празник идващ от Германия...
  • 4
    5
    Питание
    Бренчо тая ли онождаше у софето ?
  • 4
    4
    В.П.
    А Вие другарко, знаете те ли да се кръстите ?
  • 9
    3
    робин худ
    Крадлив боклук като всички политици че и се натрапва на 27 милионерка приватизаторка, ха да да им е честита на всички комуняги о извинявам се социалисти
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари