Кеворк Кеворкян: Нямате нужда от фалшиви празнични целувки

0
В премиерското обръщение от 353 думи нито веднъж не е споменато Рождество Христово, написа Кеворкян в социалната мрежа
В премиерското обръщение от 353 думи нито веднъж не е споменато Рождество Христово, написа Кеворкян в социалната мрежа Снимка: Facebook / Кеворк Кеворкян

В премиерското обръщение от 353 думи нито веднъж не е споменато Рождество Христово, написа Кеворкян в социалната мрежа

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!

Рождество Христово е.
А премиерът Денков ни честити Коледа.
Колкото да си помислим, че в главата му още боботи веселяка Дядо Мраз.
Може ли тогава да му повярваме, когато казва „Добрата новина е, че гледаме все по-уверено напред“.
Все по-уверено?

Напред?
Колко напред?
Къде е това напред?

В премиерското обръщение от 353 думи нито веднъж не е споменато Рождество Христово.
А ето как гледаме уверено напред:
Общият дял на хората в риск от бедност или социално изключване възлиза на 32,2 процента.
Много от хората, живеещи в домакинства, се затрудняват с жилищните разходи.
Всеки трети пенсионер едва оцелява под линията на бедността.
Близо 45% от хората не могат да си осигурят пълноценна храна.

За коя страна се отнасят тези данни?

Драги приятели,
Излишно е да бъдете пришпорвани с коледарско бодрячество.
Нямате нужда и от фалшиви празнични целувки.
Животът – такъв, какъвто го правят управниците - е длъжник на почти всички българи.
„Коледарите“ най-сетне трябва да проумеят това.
Да проумеят също, че вие не сте някаква досадна притурка към Празника.

Бъдете!

Кеворк Кеворкян

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    пинко розовата пантера
    лично аз пък нямам нужда от мнението на един доносник
  • 3
    2
    георги марков
    Коледният сън на Денков е за друга България. Вървели сме били напред... Сбъркал е обаче нашият Химик желаното с реалното. 1. Няма как да върви напред страна, в която победените на изборите управляват. 2. Няма как да върви напред страна, в която управляващите да са получили на партийната си листа комичните 273 000 гласа. 3. Няма как да върви напред страна с разнебитена съдебна власт, ВСС с изтекъл мандат, Инспекторат също, няма главен прокурор, минал през президентски указ. 4. Няма как да върви напред страна, която е парламентарна демокрация, а партиите тотално са загубили доверие. Само ГЕРБ успя да мине 500 000 гласа на общинските партийни листи, а всички останали са под 300 000. 5. Няма как да върви напред страна, отказала се от историята си и станала колония, в която решенията да се взимат от Посолствата, докато комшиите скандират, че сме въшки, татари и фашисти. 6. Няма как да върви напред страна, чийто Конституционен съд, 2 години функционира в неконституционен състав. 7. Няма как да върви напред парламентарна държава, за чийто парламент са гласували едва 1/3 от избирателите, а конституционното мнозинство е с обществена подкрепа 2/9. Това пък мнозинство изземва функции на Велико Народно събрание и прави радикални промени в основния закон. 8. Не може да върви напред държава, която е лишила гражданите си от конституционното право на информация и е въвела свирепа цензура. 9. Не може да върви напред държава, в която населението се стопява. 10. Не може да върви напред страна, в която гражданското общество е подменено от НПО-тата на Сорос. 11. Няма как държава да върви напред с тотална загуба на суверенитет. Как е възможно пред очите на нацията чиновник с име О`Брайън да ни налага с бухалката Магнитски, в името на върховенство на правото, а в собствената му страна прокурорите и съдиите малтретират и искат да отстранят от участие в изборите в Колодаро президента Доналд Тръмп. Всички власти мълчат по въпроса в България, за разлика от Орбан в Унгария. Легендата рече: “Ползването на съда като политическа бухалка за отсвирване на политическия противник ми напомня комунизма“. 12. Добрият наш Химик чака крупни инвеститори в България, а те отиват при лошия Орбан в Унгария - заводите за танкове и бронетранспортьори на германския Рейнметал в Залаегерсег и Варпалота; китайският завод за 7 милиарда евро за електрически батерии в Дебрецен; китайският завод за електроавтомобили BYD в Южна Унгария, а влакът-стрела от Белград няма догодина да е до София, а до Будапеща. Не се е чуло заводите на “Мерцедес“, “Ауди“, БМВ, “Сузуки“, “Сименс“, “Самсунг“, “Бош“, “Мишелин“ да се изнасят от лошата Унгария към Соросоидната България
  • 0
    1
    нунчо
    Академико е толкова проз шарлатанин
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари