Корнелия Нинова: Мафията се самовзриви отвътре

1
Абсолютно шоково е, че тези, които незаконно арестуваха Борисов, днес му пазят имунитета, коментира Нинова
Абсолютно шоково е, че тези, които незаконно арестуваха Борисов, днес му пазят имунитета, коментира Нинова Снимка: Facebook

Абсолютно шоково е, че тези, които незаконно арестуваха Борисов, днес му пазят имунитета, коментира Нинова

Това, което се случва днес в НС, не е конюнктурен въпрос, не е обсъждане просто на имунитетите на няколко депутати. Това е големият въпрос за паралелната държава и задкулисието. В последния месец тя се прегрупира, за да оцелее и да продължи да управлява. Два клана в мафията се сбиха кой да овладее държавата и да продължи да съществува. Мафията се самовзриви отвътре през съдебната система и роди коалицията на имунитетите и страха.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна, предаде БГНЕС.

"Тази коалиция е изкуствена по политически причини, по морални причини, и е единствено, за да спаси кожите на няколко души. Абсолютно шоково е, че тези, които незаконно арестуваха Борисов, днес му пазят имунитета, а Борисов, който свали правителството на ПП, днес се прегърна с тях, за да спаси себе си. Това няма никакво обяснение, нито политическо, нито морално", добави Нинова.

Лидерът на БСП подчерта, че партията продължава да иска разграждане на паралелната държава, където и да се намира тя. "Апелираме операция "чисти ръце" със или без Гешев да продължи докрай - да продължи във всички партии, в министерства, в редовни и служебни кабинети, навсякъде където се крадат 10 млрд. лв. годишно", призова тя.

"Няма да подкрепим тази комисия. Няма да бъдем частичка от пералнята, която в момента сглобявате. Няма да излъчим и представилите в тази комисия", каза още Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Милф Коф
    Зад тебе съм Дтугарко. Още помня как бях зад тебе в София, когато жена ми ме чакаше в Русе. Вече не ми е жена и имам нова свиркаджийка, но зад тебе е най-влажно. Подухва влажен източен повей.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари