Корнелия Нинова: Две кохорти взаимно се обвиниха в национално предателство

1
Наричаха се джендъри срещу фашисти, каза Нинова по повод напрежението в парламента
Наричаха се джендъри срещу фашисти, каза Нинова по повод напрежението в парламента Снимка: Facebook

Наричаха се джендъри срещу фашисти, каза Нинова по повод напрежението в парламента

Станахте свидетели на едни от най-срамните сцени в най-новата история на българския парламент. Видяхте всичко през екраните, но не чухте всичко. Това заяви в кулоарите на Народното събрание лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде БНТ.

"Две кохорти взаимно се обвиниха в национално предателство. Едните, т. нар. евроатлантици бяха обвинени за служба на чужди посолства. Те от своя страна обвиниха другите в Путинизъм, слуги на Путин, защитници на интересите на Русия. Плюха се буквално, чупиха си очила, късаха си ризи. Наричаха се джендъри срещу фашисти. Стигна се до екстремизма на "Възраждане" да искат нахлуване в Народното събрание и да говорят за преврат и контрапреврат. Видяхме разруха, дъно и падение. Ние не сме част от това", посочи Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари