Костадин Костадинов: Тези хора са позор за човешкия род

1
Простащината извира от всяка тяхна дума, заяви Костадинов след физическия сблъсък в Народното събрание
Простащината извира от всяка тяхна дума, заяви Костадинов след физическия сблъсък в Народното събрание Видео: NOVA

Простащината извира от всяка тяхна дума, заяви Костадинов след физическия сблъсък в Народното събрание

„Тези хора са позор не за българския народ, а за човешкия род. Нямат никакво морално право да бъдат в Народното събрание, простащината извира от всяка тяхна дума, от всеки техен жест”. Това заяви в кулоарите на парламента председателят на „ВъзражданеКостадин Костадинов. Той нарече Манол Пейков „същество”.

В пленарната зала възникна физическо съприкосновение между народни представители от ПГ на „Възраждане” и на ПП-ДБ след обвинение по адрес на Христо Иванов.

„Няма да допуснем никога повече тези хора да излязат на парламентарната трибуна. Нека да излязат и ще излезем и веднага ще излезем и ние“, каза Костадинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Балканеца
    И едните не стават за нищо, и другите. Тъжното е, че популацията трябва да избира между едните подлоги и другите подлоги. А опцията някой да не е ничия подлога явно не съществува.
  • -2
    5
    Мнение
    Айде инструкциите, за слагане на минуси, във фейсбук групата на Възраждане са пуснати. Егати уфсити:))
  • 0
    4
    Мнение
    До 2. Не съм мангал, а чист българин, за разлика от Коцето. Не работя за 900 лв., като тебе, а за себе си и изкарвам в пъти повече от посочената сума. И за разлика от теб и голяма част от масата нискообразовани и емоционално НЕ интелигентни гласоподаватели на Възраждане, не мразя никого. За разлика от вас, които мразите подсъзнателно себе си и това което сте, но е по удобно да сте агресивни спрямо друго мислещите , ви съветвам, вместо все другите да са ви виновни, да се погледнете отстранявани и осъзнаете, че кой каквото сам си прави друг не може да му го направи.:)
  • 5
    3
    РУК за Ръша
    Жалкия боклук Копейкин говори за гнусните си антибългарски избиратели! ХАХАХАХАХА
  • 1
    2
    до 1
    Тихо ве, евромангал. Има хора на които им пука за страната им и не искат националната им сигурност да е заложник на изцяло чужди геополитически интереси. Сащ ти реди държавата а дори визите не премахва. Вземаш 900 лева едва съществуваш но е евро зоната те тикат. Има нормално хора които са против. Каквито и квалификации да измисляте мутрофанки , копейки това е положението. Посолството на сащ трябва да бъде опразнено и закрито и България няма да приема евро в никакъв случай.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари