Корнелия Нинова: Борисов така и не разбра, че никой не го иска

0
Сега си измисля удобен параван зад уж евроатлантически съюз с ПП
Сега си измисля удобен параван зад уж евроатлантически съюз с ПП Снимка: БГНЕС

Сега си измисля удобен параван зад уж евроатлантически съюз с ПП

Във Фейсбук лидерът на БСП - Корнелия Нинова също коментира изявлението на Бойко Борисов за подкрепа с депутати при внасяне на проектокабинет на "Продължаваме промяната". Тя разкритикува коментарите и действията на Борисов и заяви, че това, което БСП иска е да се промени начинът, по който Борисов управляваше България.

"Борисов се самопредлага, но никой не го иска Днес Борисов казал, че ако ПП били внесли правителство, все щял да намери трима депутати, които са му верни и да ни подкрепи, за да продължим да управляваме. Този човек не спря да се самопредлага, само и само да се върне във властта. Помня как искаше да си подели властта с БСП през 2017г. Отказахме. Сега си измисля удобен параван зад уж евроатлантически съюз с ПП. Отказаха му. Борисов така и не разбра, че никой не го иска. Това, което искаме е да променим начина, по който той управляваше България. А заедно с него това няма как да стане", пише Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари