„КООРС“ търси да назначи нови служители

0
Позициите са за отдел „Видеонаблюдение и общинска кабелна мрежа"
Позициите са за отдел „Видеонаблюдение и общинска кабелна мрежа"

Позициите са за отдел „Видеонаблюдение и общинска кабелна мрежа"

Специализираното звено „Контрол, охрана, обществен ред и сигурност“ към Община Русе търси да назначи нови служители за своите екипи.

Кандидатите трябва да са в активна работоспособна възраст, да притежават минимум средно образование, да имат добри комуникативни умения и да бъдат готови да работят в екип. От тях се очаква да притежават познания по общинските наредби, свързани с контрола и опазването на обществения ред, както и Правилника за прилагане на Закона за движението по пътищата.

С всеки един от кандидатите ще се проведе събеседване, като те могат да получат предварителна информация и да подадат своите заявления и автобиографии всеки работен ден от 13:00 до 14:00 часа до края на месец октомври на ул. „Котовск“ №2, ет. 6 /сградата на Местни данъци и такси/.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    !@#$
    Между другото, само преди 10-на дни си говорих с един познат, бе кво да му крия името - Дидо. Дето е избягал от там с 200. Е какво бе /му викам/ чистичко, на стол си, парите си вървят на датата. А той ми отговаря - А върви ти за тия пари да се блещиш в 100 монитора. Мозъка ти става на кайма.
  • 1
    4
    Грую
    Най гнусната писмена,за без пари избиват комплеси
  • 5
    3
    коги
    коги за 700 бгн да бачкаш нощем ти тряат и връзки :))))))))
  • 12
    2
    Анти КОООРС
    Още хрантутници, рискуващи здравето си защото често ядат бой за 700лв.
  • 19
    1
    Русенец
    С чиста заплата от 700 лв. ще има да търсят!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари