"КООРС" търси нови служители

2
Позициите са за отдел „Видеонаблюдение и общинска кабелна мрежа"
Позициите са за отдел „Видеонаблюдение и общинска кабелна мрежа" Снимка: Община Русе / архив

Позициите са за отдел „Видеонаблюдение и общинска кабелна мрежа"

Специализираното звено „Контрол, охрана, обществен ред и сигурност“ към Община Русе търси да назначи нови служители за своите екипи. Позициите са за отдел „Видеонаблюдение и общинска кабелна мрежа".

Кандидатите трябва да са в активна работоспособна възраст, да притежават минимум средно образование, да имат добри комуникативни умения и да бъдат готови да работят в екип. От тях се очаква да притежават познания по общинските наредби, свързани с контрола и опазването на обществения ред, както и Правилника за прилагане на Закона за движението по пътищата.

С всеки един от кандидатите ще се проведе събеседване, като те могат да получат предварителна информация и да подадат своите заявления и автобиографии всеки работен ден от 13 до 14 ч. в периода от 1 до 10 септември на ул. „Котовск“ №2, ет. 6 /сградата на Местни данъци и такси/.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    Мария
    Здаължително над 100 кг и от БСП (каквито назначиха във всички общински предприятия)!
  • 6
    8
    Анонимен
    Това е схемата на Пенчо за изборите - назначава няколко човека в общината, те и техните семейства гласуват за него, преизбират го за кмет и после ги маха. Виждали сме го вече...
  • 7
    7
    Незнаещ
    А трябва ли кандидатите да са над 100 кг ??
  • 7
    6
    Петка
    На кадърът виждаме двама тюфлека с по една мозъчна клетка, неспособни да прочетат два реда от произволен учебник, но гордо взиращи се в мониторите с видео от осем камери. За такава работа може да наемете: Хасан, Мюмюн, Айше, Нургюл, Клиупатръ, Вазилинъ, БренДжо, МилфКов и други малки изродчета.
  • 10
    5
    Петко
    Правилното заглавие е: "Пънчо търси нови гласоподаватели".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари