Концертът на група „Назарет“ ще е безплатен

0
Един от мениджърите на „Булстрад Арена“ - Иван Драндийски, съобщи, че концертът ще е безплатен, но с билети
Един от мениджърите на „Булстрад Арена“ - Иван Драндийски, съобщи, че концертът ще е безплатен, но с билети

Русе бавно но сигурно се превръща в рок столицата на региона. Това заяви кметът Пламен Стоилов на пресконференция по повод предстоящия концерт на група „Назарет“ в Русе. Рок динозаврите са хедлайнери на Грийн рок феста, който ще се проведе на 13 септември в Булстрад Арена. Той припомни, че Русе вече домакинства концерти на звезди като Джон Лоутън и Джо Лин Търнър, съобщава „Дарик”.

Един от мениджърите на „Булстрад Арена“ - Иван Драндийски, съобщи, че концертът ще е безплатен, но с билети. Тяхното раздаване започва на 7 септември на два пункта в града-касата на залата и Доходното здание. Всеки, който преминава през касата ще може да вземе два билета-за себе си и за свой близък. Всеки билет е със застраховка и е добре защитен, затова организаторите призоваха хората да не купуват на черно, а само от двете посочени места. В залата са осигурени 3500 седящи места и 1500 за правостоящи, уточни още Драндийски.

Той разказа, че изискванията на „Назарет“ са били най-вече за добро озвучаване и осветление в залата, което е осигурено. За останалите неща музикантите нямат особени претенции. Те ще пристигнат късно вечерта на 12 септември, преди тях на 13 ще свирят общо 5 групи-3 от Русе, 1 от Силистра и 1 от Букурещ. Вратите на „Булстрад Арена“ ще бъдат отворени в 16 ч. , в 17 започва да свири първата група.

Организаторите призоваха русенци и гостите на града да не идват в последния момент, защото билетите не са със запазени места. До 13 септември ще бъде готов и паркинга до залата, който е със 70 места.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари