Остават броени дни до концерта на Foreigner

0
Последни детайли около концерта в зала Арена Русе
Последни детайли около концерта в зала Арена Русе

Броени дни ни делят от първата паметна среща на русенската публика с една от най-великите рок банди на всички времена Foreigner.

Можем да сме сигурни, че и самата група ще даде всичко от себе си на 8 май в зала Арена Русе, тъй като пази невероятни спомени от българската публика при предишната си визита у нас.

Билетите за шоуто на Foreigner в крайдунавския град са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Свободни седящи места вече няма, но ако побързат, феновете на бандата все още могат да си закупят правостоящи билети на цена от 50 лева.

В зала Арена Русе няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Foreigner.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала на Арена Русе.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Посетителите на концерта в зала Арена Русе със сигурност ще се чувстват комфортно, защото това безспорно е най-модерното и функционално ориентирано съоръжение в България за провеждането на развлекателни събития.

Шоуто на легендарната банда Foreigner е с начален час 20 часа, а вратите отварят в 18.30 часа! Не го пропускайте!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари