Контрольор нарече "лайно" ромка без билет

1
Мъжът свалил една пътничка, а друга накарал да си купи нов билет
Мъжът свалил една пътничка, а друга накарал да си купи нов билет

Контрольор в градският транспорт в София сътвори истински екшън, пререкавайки се с пътници без билет.

Скандалът възникнал малко преди 12 часа вчера в автобус №11 в посока от автостанция "Гео Милев" към ж.к. "Овча купел" 2. Свидетел на пререканията станал репортер, пише "24 часа".

Контрольорът първо се захванал с нередовна пътничка от ромски произход. С обиди: "Лайно" той я свалил на спирка "Гара Подуяне" и се прехвърлил на друга ромка - възрастна жена, която се качила от следващата спирка - "Театър София".

Тя извадила билет от портмонето си и тръгнала да го дупчи, но контрольорът го изтръгнал от ръцете й с думите, че вече е дупчен. Жената извадила втори, но той последвал съдбата на първия.

Контрольорът твърдо отказал да покаже билетите на жената и да й посочи къде са продупчени и я изпратил да си купи нов от шофьора на автобуса. Жената го послушала и дала 1,60 лв.

След това обаче тя продължила да настоява да види тези, които й бяха изтръгнати от ръцете, но получила нов отказ и обяснение, че те вече са скъсани.

Молбите й продължили, а контрольорът започнал да я заплашва, че ще го ядоса и ще извика "нарочно" полицаи на "Лъвов мост". Те щели да й напишат акт, въпреки че я бил пуснал.

През цялото време колегата, с когото бил контрольорът нервак, стоял безучастно отстрани.

"Вие циганите ли ще защитавате, вместо мен?", викнал мъжът на друга пътничка, попитала го защо се държи грубо с възрастната жена.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари