Константин Бачийски: Никола Минчев е с най-висок рейтинг от всички кандидатури за евроизборите

0
Не подкрепих Десислава Атанасова за конституционен съдия, не участвах в гласуването, обясни депутатът
Не подкрепих Десислава Атанасова за конституционен съдия, не участвах в гласуването, обясни депутатът Видео: NOVA

Не подкрепих Десислава Атанасова за конституционен съдия, не участвах в гласуването, обясни депутатът

Не подкрепих Десислава Атанасова за конституционен съдия. Не участвах в гласуването. Между двете кандидатури на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДС има огромна разлика. Г-н Белалезлков е с над 40 години юридически опит. Той е стигнал до съдия във ВКС. Госпожа Атанасова има само 4 г. юридически стаж, който се допълва от стажа ѝ в парламента”. Това заяви депутатът от „Продължаваме Промяната-„Демократична България” Константин Бачийски в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS.

Относно становището на Борислав Белазелков, че бракът е тайнство и не може да се допуска еднополова връзка в религиозните отношения, той повтори думите на съдията, че нито една религия не признава еднополовите бракове. „Човекът ясно разграничава религиозните от гражданските норми”, обясни Бачийски.

За вероятността Никола Минчев да не е председател на парламента след ротацията, а да е водач на листа, депутатът обясни, че рейтингът на Минчев е най-висок процент доверие от всички кандидатури за евроизборите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Възраждане
    Сороспийски цветарки от ГЕРБ, СДС, ДПС, ПъПъ и ДъгиеБъвгъзъ ли ще ви водят към светлия евро-атлантически нео-фашизъм? Или някой от другите лаладжии с формации, дето години наред не могат да създадат структури, но всички пишман патриоти до един си приличат в едно - задължително оплюват Възраждане - единствената заплаха за нагло-саксонския фашизъм и неговите слуги-еничари в България. Кой да води има, народ да застане зад него няма, а мършата не се изправя, не противостои. Същото е било с Левски, после с Априлското въстание. Мръшляци сме, дето искат да нищоправят и друг да им подари свободата. Пак. Този път обаче Русия няма да ни спасява, защото и тя е променена.
  • 0
    7
    Кво рече?
    "Белалезлков" или "Белазелков" - последно, как му Й фамилията - да предположим?
  • 3
    6
    хм,
    и кой е този минчев и какво стойностно е направил?!?
  • -1
    5
    До, до1
    Нямам пред дид нито цвета, нито Дани, но ти явно, като фен на отбора на Киро тъпото и компания и подобни на теб привърженици, ще стигнете още по далече в пропадането на без това про.падналата ви бг., фактите го доказват, най бедната в Европа, която става само за подигравки....дано имаш достатъчно сиво вещество, за да разбереш, това, което пиша....ок?
  • 3
    4
    До 1
    Сигурно си мислиш ,че с Цв.Караянчева или Дани Кирилов ще сме на върха..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари