Конфискуваха каруци с 3 кубика дърва край Малко Враново

0
Двама мъже транспортирали дървен материал без превозни билети и контролна горска марка
Двама мъже транспортирали дървен материал без превозни билети и контролна горска марка Снимка: архив

Двама мъже транспортирали дървен материал без превозни билети и контролна горска марка

Служители на РУ – Сливо поле са заловили двама мъже от с. Малко Враново, пренасяли дърва с каруци. Това е станало при проверки на пътя Сливо поле – Кубрат, в района на разклона за с. Малко Враново.

Мъжете на възраст 38 и 28 г. са били засечени от униформените да транспортират с конски каруци дървен материал за огрев, общо около 3 кубика от вида цер, като са извършвали това без да имат издадени превозни билети и контролна горска марка. За установеното полицаите са уведомили служители на Община - Сливо поле, които са отишли на място.

След извършена проверка от страна на общинските служители на двамата мъже са съставени актове, а превозните средства и дървата са иззети. В РУ – Сливо поле са образувани проверки с оглед изясняване на престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    2
    0003
    Само три кубика, тия изсякоха горите в района и никой не вижда. Трябва проверка на всяка къща и щом нямат марки се конфискуват.В цяла Европа се мъчат да опазват околната среда и горите, а ние тук оставяме тия да изсичат горите поголовно. Като са изсекли 3 кубика сега да ги залесят.
  • 5
    1
    Хм,
    А защо не застреляхте циганите в тая каруца?!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари