Комисията в областта на образованието и пазара на труда заседава днес в Русе

0
Ще бъдат представени резултати от Националното външно оценяване и Държавните зрелостни изпити в област Русе /снимката е илюстративна/
Ще бъдат представени резултати от Националното външно оценяване и Държавните зрелостни изпити в област Русе /снимката е илюстративна/

Секторната комисия в областта на образованието и пазара на труда ще проведе заседание на 29.09.2015 г. от 10.00 часа в зала „Свети Георги“ на Областна администрация Русе.

Ще бъдат представени резултати от Националното външно оценяване и Държавните зрелостни изпити в област Русе за учебната 2014 – 2015 г., информация за Държавния план прием по професии и специалности за учебната 2015 -2016 г. и други въпроси, свързани с образователната система в област Русе.

 Д-р Анастасия Новикова – ръководител на отдел „Наука“ и г-жа Нина Александрова – ръководител на отдел „Гражданско образование“ в МД „Елиас Канети“ ще представят проект Language Against Dropout (LAD): обучение по български като втори език за деца в предучилищна възраст и първи клас, по който Дружеството е бенефициент и водеща организация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари