Комисията "Росенец": Изслушват Ахмед Доган

0
Пред депутатите трябва да се яви и силовият министър Бойко Рашков
Пред депутатите трябва да се яви и силовият министър Бойко Рашков Снимка: БГНЕС / Архив

На финала на 46-ото Народно събрание, депутатите се готвят да изслушат почетния председател на ДПС Ахмед Доган

Той е поканен в ресорната парламентарна комисия, която има за цел да установи имало ли е незаконосъобразни действия или бездействия на територията на лесопарк "Росенец" край Бургас.

"Важно е да извикаме г-н Доган, за да ни каже каква е връзката му с тази база, защото той не е обикновен пенсионер. Той е видна политическа личност по Закона за мерките срещу изпирането на пари. Ползва имущество за десетки милиони левове като свое. Това имущество принадлежи на две фирми - едната с офшорен собственик, а другата със собственост на подставени лица с фиктивен бизнес", каза на предното заседание председателят на комисията Калоян Янков от "Демократична България".

Предложението беше прието след ожесточени спорове в комисията. Пред депутатите трябва да се яви и силовият министър Бойко Рашков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук