Колоездач твърди, че умишлено е засечен от шофьор на градския транспорт в София

0
Конфликтната ситуация е заснета от видеорегистратор
Конфликтната ситуация е заснета от видеорегистратор Видео: NOVA

Конфликтната ситуация е заснета от видеорегистратор

Шофьор на столичния градски транспорт засече колоездач на пътя.Конфликтната ситуация е заснета от видеорегистратор, поставен на колелото. Когато велосипедистът попитал шофьора какво е провокирало агресивното му поведение на пътя, обяснението било, че... гони разписание.

Инцидентът се случил в петък, около 17:30 часа. Велосипедистът бил засечен от автобус 280 на булевард „Г. М. Димитров”.

Докато карах велосипеда си по булеварда автобусът ме задмина, след което се прибра плътно до банкета и реално ме избута от пътя”. Това разказа Стефан Георгиев, предава NOVA. По думите ми карането на колело не е особено безопасно в градски условия. „Именно затова имам и камера, която записва пътуванията ми”, допълни той.

NOVA потърси за коментар "Столичен автотранспорт", които обясниха, че ще поискат обяснение от заснетия шофьор на автобус, а клипът ще бъде изпратен в КАТ, за да се прецени дали има извършено нарушение на пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    до 2
    странна работа сте това тротинеткаджиите, велосипедистите, мотористите и кат цяло педалите
  • -1
    2
    до 1, отворкото!
    Баце, а ти с големия "жип" ли си? Малкопишковец, си, бате, ма нвйсе! И какво лошо да се кара велосипед? Бих забранил "жиповет" и тям подобни, щото по-голяма недомислица от SUV трудно може да се измисли! Анадънму?
  • -7
    1
    янкомикура
    Поредния педал с колело, бръснати крака и клин предполагам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари