Колко ще струва новият мост над Дунав при Русе?

4
Общият бюджет на проекта е €13,7 милиона
Общият бюджет на проекта е €13,7 милиона

Общият бюджет на проекта е €13,7 милиона

Европейската комисия одобри финансиране на предпроектно проучване за трети мост над Дунав, в размер на почти 7 млн. евро. Общият бюджет на проекта е 13,7 млн. евро, а остатъкът от средствата ще се осигури от бюджетите на двете държави, информира Bulgaria On Air.

Мостът ще има и директна връзка с автомагистралата Русе - Велико Търново, която в момента се изгражда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    14
    Георги
    Паживйом увидем.То при нас на приказки всичко правим.Започваме да правим,вярваме си,минава малко време и толкоз.Както по времето,когато министър на транспорта Николай Събев оповести , че Бг ще построи 4 моста над р.Дунав и 2 тунела под Ст.Планина.Нищо не се случва в България.Или ако нещо стане трябва друг да го направи
  • 3
    13
    daskal
    Четете, бре! Написали са ви, че 13.7 млн. евро ще струва ПРОУЧВАНЕТО. До 2026 г. то трябва да е приключило. Колко ще е целият масраф, е още рано да се каже.
  • 1
    12
    До 11
    Две майки не правят износването на едно дете 4.5 месеца. Има една камара неща, които ние, като непрофесионалисти не разбираме.
  • 0
    11
    Русе
    БГ плаща за мост с 2 платна над река широка 20м 1 млн.Евро. А за мост с 4 платна и 2 ЖП релси над река 1км широка 14 млн.Евро .... Нещо не излизат сметките !!!
  • 3
    10
    бик от Мозамбик
    Колкото трябва, толкова ще струва !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари