Колко пъти телевизиите трябваше да показват отново, и отново как Боксьорът малтретира хора и после танцува?

6
В Световрачане са живеели с дълбоката убеденост, че никой на света не би ги защитил, защото са твърде малки и незначителни
В Световрачане са живеели с дълбоката убеденост, че никой на света не би ги защитил, защото са твърде малки и незначителни

Странно: колко пъти всички телевизии трябваше да показват отново, и отново, и пак как Боксьорът малтретира хора и после танцува?

Две дребни жени стоят присвити пред пестниците на мъж, с размерите на копитата на кон-тежковоз, секунди, след като едната от тях е влачена за косата като коте. Същият мъж, все гол до кръста, изрисуван от всички страни, пребива мъже и жени както му скимне и с години е знаел, че няма значение колко са сигналите срещу него - полицията няма да го пипне.

В Световрачане са живеели с дълбоката убеденост, че никой на света не би ги защитил, защото са твърде малки и незначителни. Явно и съдът е бил на същото мнение, след като насилникът бе пуснат под "домашен" арест почти веднага, след задържането му.

Странно: колко пъти всички телевизии трябваше да показват отново, и отново, и пак как Боксьорът малтретира хора и после танцува? Мъже се строполяват, жени са хвърлени по очи, а след няколко присъди, той е пуснат да си ходи, независимо, че терорът над хората не спира.

И понеже медиите са справедливи, задължително се вижда и мнение на роднина, който възмутено възкликва "Вий па най-лошия го изкарахте. Кво толкова, карали се малко!"

Странно, от коя планета бъдещите мераклии за политическа кариера водят кампанията си днес? Или толкова сме свикнали на бой, че него приемаме за даденост и затова само ще надграждаме?

Лияна Панделиева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари