Страх от отмъщение: Венци Боксьора отново е арестуван

1
Откачил си гривната и се разхождал свободно в селото. Хората са ужасени
Откачил си гривната и се разхождал свободно в селото. Хората са ужасени Видео: NOVA

Задържани са и трима негови приближени

Венцислав Дамянов - Боксьора e арестуван миналата нощ при операция в село Световрачене. Задържани са и трима негови приближени.

Жандармерия влезе вчера в селото заради  масовия страх на хората, след като Дамянов, обвинен в побои и закани с убийство, беше пуснат под домашен арест.

Пред камерата на NOVA местните хора твърдяха, че рецидивистът всъщност не си стои у дома, а често излиза навън. Думите им изглежда се потвърждават. От източници разбрахме, че Дамянов и още трима души са били арестувани снощи.

Органите на МВР си свършиха работата прекрасно. Видяхме автомобил, който бе преследван от полицията. Говори се, че Венци не е бил вкъщи, а е бил навън. 20 минути след този случай научихме, че той е задържан. Научихме, че той не е имал и поставена гривна”, разказват хора от селото.

Със сигурност сме доста по-спокойни след ареста на г-н Дамянов. Вчера ни потърсиха следователи, за да ни разпитат за случая. След интервюто за NOVA бях потърсен отново”, добавят други потърпевши на Боксьора.

Органите на МВР започнаха да си вършат работата и резултатите веднага са ясни”, казва управителят на потрошения от Венци Боксора ресторант.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари