Коледен фермерски базар отвори в София

0
Основната цел на базара е земеделските производители да могат да предложат продукцията си директно на потребителите
Основната цел на базара е земеделските производители да могат да предложат продукцията си директно на потребителите Снимка: Български фермерски съюз

Основната цел на базара е земеделските производители да могат да предложат продукцията си директно на потребителите

Български фермерски съюз и Централен кооперативен съюз откриха първия от поредицата Коледни фермерски базари в София. В базарите ще участват членове на двете организации с произведени от тях продукти. Първият днес беше открит на ул. "Г. С. Раковски" № 99, пред сградата на Централен кооперативен съюз, от председателя на БФС Георги Стоянов и Ваня Боюклиева, зам.-председател на ЦКС и член на УС на БФС. Той ще продължи и в утрешния ден.

„Най-важна и основна цел на Коледните фермерски базари е земеделските производители да могат да предложат продукцията си директно на потребителите“, заяви Георги Стоянов. „Предлагаме много висококачествена продукция, която ще зарадва хората на празничната трапеза“, обяви Ваня Боюклиева от ЦКС.

Вторият Коледен фермерски пазар ще се състои на на 16 и 17 декември, на бул. „Никола Мушанов“ №116, на паркинга на Супермаркет КООП. За децата също е помислено, като на 16 декември ще има детско парти с подаръци и Дядо Коледа пред Супермаркет КООП. Следващите две мероприятия са планувани от 18 до 22 декември отново пред сградата на Централен кооперативен съюз.

На посетителите и участниците ще се предлагат различни кулинарни изкушения, напитки, автентични фермерски продукти, забавни томболи. Всички пазарували над 50 лв. ще участват в томбола с подаръци от ЦКС и БФС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари