Кола се преобърна по таван край Бяла

2
Водач на лек автомобил е навлязъл в насрещното движение
Водач на лек автомобил е навлязъл в насрещното движение Снимка: TVnews-Hessen / архив

Водач на лек автомобил е навлязъл в насрещното движение

На 21 октомври 2023 г. около 13:17 часа на пътя Бяла - Свищов между селата Ценово и Пиперково, лек автомобил „Хюндай“, управляван от 64-годишен мъж при движение с несъобразена скорост е напуснал пътното платно вляво по посока на движението си и е навлязъл в лентата за насрещно движение, след което се е преобърнал по таван извън пътя.

В резултат е пострадал водачът, който е откаран в УМБАЛ „КАНЕВ“ - Русе за обстоен преглед с контузно-разкъсна рана в областта на главата. Пробата за алкохол е отрицателна. Произшествието е регистрирано от служители на РУ-Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари