Катастрофиралият автобус край Борово е превозвал гръцки туристи

1
10 души са настанени в болницата в Русе с леки наранявания
10 души са настанени в болницата в Русе с леки наранявания Снимка: Facebook / European Center for Transport Policies

10 души са настанени в болницата в Русе с леки наранявания

Десет души са пострадали леко при катастрофа между камион и автобус по пътя Русе - Бяла, край разклона за град Борово. Това съобщи за регионалният говорител на МВР в Русе Даниела Малчева, предаде БТА.

Сигнал за инцидента е подаден в 12:20 часа днес. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, на Спешна помощ и на противопожарната служба.

Малчева обясни, че според първоначалните данни катастрофата е между автобус с румънска регистрация с гръцки туристи, управляван от 36-годишен шофьор, движещ се към Бяла и тежкотоварен камион с турска регистрация, управляван от 50-годишен мъж. Двете превозни средства са се ударили при разминаване на завой. При инцидента автобусът е напуснал пътя вдясно по посока на движението си.

При произшествието са пострадали десет души, пътували в автобуса, сред които е и шофьорът. Те са с леки порезни рани от счупените стъкла. Няма опасност за живота им. Транспортирани са с три линейки към Университетската болница "Канев" в Русе.

За останалите пътници е изпратен друг автобус.

Движението в участъка е временно ограничено. Въведен е обходен маршрут - Обретеник - Ценово - гара Бяла и обратно. Участъкът се регулира от полицейски екипи.

Причините за инцидента се изясняват. На местопроизшествието се извършва оглед

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    *************************************************************
    Повече снимки тук: ... https://www.facebook.com/EUCTP/posts/pfbid02qC5RB4nwAAK4pv1i9GMrXVg1rrfNWETfT8BiNudbVMkBfX6xiz7L3fA4YjhPyCwzl
  • 3
    1
    88
    Така ще е, докато нямаме нормални пътища- магистрали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари