Кола се обърна по таван на булевард “България“

5
В автомобила е пътувала жена
В автомобила е пътувала жена Видео: Русе Медиа

В автомобила е пътувала жена

Лек автомобилТойота“ се обърна по таван на булевард “България“ в Русе, малко след разклона за село Николово. Колата се е движила в посока към Дунав мост, като по думите на водачката му е била ударена отдясно, загубила е управление и се е преобърнала. Тя е била е сама в автомобила и за щастие не е пострадала. Пробата ѝ за алкохол е отрицателна, информира Русе Медиа.

В другия автомобилДачия“ са пътували двама души. Те разказаха, че са се движили по булевард “България“, като са карали известно време след камион. Водачът е подал мигач и е тръгнал да го изпреварва, като скоростта не е била висока – около 60-70 км/ч. При маневрата неочаквано в задната им част се е врязала жената с тойотата. Водачът на дачията е спрял и заедно със спътника си са отишли да ѝ окажат помощ и извадят от колата. Според тях причината за инцидента е високата скорост, с която се е движила тойотата. По думите им непосредствено след тях е имало още два автомобила, които са успели да спрат, за разлика от жената.

На шофьора на дачията бяха направени проби за алкохол и наркотици. Движението в района е затруднено, причините за инцидента се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    14
    daskal
    "...за щастие не е пострадала"... Щастие е, че не е утрепала някого. Такава може да ви налети всякак. Страшно много станаха самонадеяните пикли.
  • 14
    13
    Участник в движението на МПС в...
    Това девойче най-накрая си седна на д...то, кара бързо, рискови изпреварвания, без колан , говори по телефона винаги, не дай си Боже да караш пред нея и да спазваш правилата и ограничението за скорост, ти свири сърдита, не спазва дистанция и се чуди, как да те изпревари.
  • 21
    12
    Озаптете се, хора!
    За да стана шофьор бях в Донаборна школа за съдействие на отбраната - ДОСО, където постъпих от 1-ви септември 1978 г. Обучаваха ни на бордови камиони "Газ 53" и "ЗИЛ 130", както и на лек автомобил ВАЗ 2101. Професионален "зимен" шофьор съм от мес. февруари 1979 г.. И сега кормувам всекидневно - част от работата ми е. Но като гледам повечето шофьори на пътя - агресивни, безпардонни, нагли, не спазват правила, това мигачи при потегляне и спиране, маневра са почти рядкост, сякаш някой друг трябва да гадае, аджеба, какво мисли оня или тоя - как ще я караме така? И катастрофа, след катастрофа - ранени, убити, трупове всеки Божи ден!
  • 22
    11
    Хари
    Тия пикли, разнасящи чаркалаци, няколко пъти са ми изправяли косъма. Нагли, карат като изтребители сякаш са само те на пътя.
  • 4
    10
    jkhjksadglgsd
    шефа плаща ли
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари