Кола падна от мост в Дупница

1
По първоначални данни инцидентът е станал след движение с несъобразена скорост
По първоначални данни инцидентът е станал след движение с несъобразена скорост Видео: NOVA

По първоначални данни инцидентът е станал след движение с несъобразена скорост

Кола падна от мост в района на жп-гара Дупница. 20-годишна водачка и двамата ѝ спътници са с комоцио, настанени са в дупнишка болница без опасност за живота, предаде БГНЕС.

Инцидентът е станал снощи. По първоначални данни причината е движение с несъобразена скорост. При завой надясно на кръстовището на улиците „Н. Малашевски“ и „Ст. Караджа“ шофьорката е загубила контрол над автомобила и колата е полетяла от моста. Лекият автомобил е паднал от 8 метра височина и се е приземил върху колелата си на 10 метра от жп-линията Дупница - София.

Шофьорката и двамата ѝ спътници са с комоцио, настанени са в дупнишка болница без опасност за живота. Тестът на младата жена за употреба на алкохол е отрицателен, взета ѝ е кръв за анализ за наличие на наркотично вещество. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор, уточняват от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари