Двама души пострадаха при пътни инциденти в Русе

2
И двамата мъже са били леко пийнали
И двамата мъже са били леко пийнали

И двамата мъже са били леко пийнали

Двама са пострадали при пътни инциденти вчера в Русе. 63-годишен мъж е леко ранен. Той е управлявал лек автомобил „Опел“ и при движение с несъобразна скорост по ул. "Йосиф Дайнелов" се е отклонил попътно вляво и се е ударил в паркирана „Тойота“. Прегледан е на място от екип на ЦСМП, при което са му установени натъртвания по глава и тялото, но е отказал преглед в болница. Пробата му за алкохол е показала 0,49 промила.

Друг мъж на 60 г. е по-тежко пострадал при падане с електрическа тротинетка. Произшествието е възникнало на ул. "Потсдам" в посока ул. "Иван Ведър" около 18:30 часа. Шофьорът на индивидуалното електрическо превозно средство е настанен в болницата с фрактура на бедрена кост. Неговата проба за алкохол е дала резултат от 0,43 промила.

Двете произшествия са изяснявани от служители на пътна полиция и документирани по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари