Кола и ТИР са се ударили на Дъговия мост

5
Катастрофата е била доста зрелищна
Катастрофата е била доста зрелищна Видео: Русе Медиа

Зрелищна катастрофа на Дъговия мост в Русе се размина по чудо без пострадали.

Инцидентът затрудни движението в посока „Метро“ и изхода от града.

Малко преди 13 часа лек автомобил „Тойота“ с хасковска регистрация е навлязъл на моста в дясната лента за движение. От лявата му страна го е изпреварвал турски тир, като неясни все още причини се е стигнало до стълкновение между двете превозни средства, предава Русе Медия. Водачът на колата е загубил управление и тя е отишла към лявата мантинела, в която се е ударила.

Продължила е напред по инерция, при което се е блъснала в другия модул на мантинелата и се е завъртяла в обратна посока на движението. Наложило се е водачът да използва пожарогасителя си, тъй като от предния капак е излизал дим. Пътувалите в колата мъж и жена не са пострадали.

Турският тир е спрял на около 200 метра от мястото на сблъсъка, като резервоарът му се е оказал пробит и е започнал теч на гориво.

На място са извикани екипи, които да разчистят пътя от разхвърчалите се части и да обезопасят разлива. Преминаването става с повишено внимание, а причините за катастрофата се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    Русенец
    Докато не почнат да глобяват чужденците...... Те все се измъкват с оправданието, че не говорят езика. А в Германия и в Англия разбират и език и всичко. Там не им минават номерата.
  • 8
    10
    Onq s konq
    Тя причината си е ясно от крайно време. При ограничение 60, тировете хвърчат от там със 100.
  • 4
    9
    До Cenkochokov
    Ша ядем кот ядем от 89г на сам! Зер щот ти не си го ял и ти;)
  • 9
    8
    Чоко-боко
    Първо, когато преминаваш дъговия (ремонтирания!), задължително оставаш без пломби. Ако това не се състои ще те отнесат тировете. Просто, логично и без последствия за тях. А аз ако карам с 5 км. над допустимото, веднага ще ме обуят с електронен фиш. Защото съм тукашен и ще си го платя. Къде ще ида?
  • 3
    7
    Cenkochokov
    "niki" няма страшно те спасителите са на лице! Бойко пастички да яде..Хляба ти 2 и кусур месото ти 10 и кусур нафтата 4 лв почти. Псувай Бойко ама тая зима ще ядеш...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари