Кокосовото масло убива раковите клетки в дебелото черво

1
Лауриновата киселина, съдържаща се в кокосовото масло, е способна да унищожи близо 93% от раковите клетки в дебелото черво
Лауриновата киселина, съдържаща се в кокосовото масло, е способна да унищожи близо 93% от раковите клетки в дебелото черво

Кокосовото масло убива раковите клетки в дебелото черво, установи скорошно проучване.

Според д-р Брус Файф лауриновата киселина, съдържаща се в кокосовото масло, е способна да унищожи близо 93% от раковите клетки в дебелото черво, само 48 часа след неговата консумация.

Този натурален продукт притежава многобройни ползи за здравето на човешкия организъм, които са валидирани посредством различни медицински изследвания. Кокосът може да унищожи вирусите и бактериите, да насърчи храносмилането и метаболизма на черния дроб, както и да поддържа кожата здрава и млада.

Кокосовото масло е отличен съюзник в борбата срещу рака, тъй като близо 50% от него е съставено от лауринова киселина, която е трудна за намиране в останалите натурални продукти. Това е една чудесна новина, която предоставя възможност за безвредно подпомагане на традиционното лечение.

Източник: framar.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари