Кои зодии са експерти в изневеряването

0
Интересна класация за това кои зодиакални знаци са експерти в изневеряването и кои не могат да прикрият прегрешението си
Интересна класация за това кои зодиакални знаци са експерти в изневеряването и кои не могат да прикрият прегрешението си

Интересна класация за това кои зодиакални знаци са експерти в изневеряването и кои не могат да прикрият прегрешението си

Изневярата отдавна не е тема табу, а дори напротив - тенденцията в последните години е, че тя се превръща все по-открита и все повече хора говорят за нея.

Астролозите за нас са подготвили интересна класация за това кои зодиакални знаци са експерти в изневеряването и кои не могат да прикрият прегрешението си, пише Actualno.com.

Открийте своята зодия и вижте към кои принадлежите вие:

Овен

За вас изневярата не е нищо повече от едно развлечение. Но както и да я приемате - никога няма да си признаете вината, а дори напротив - ще я прехвърлите на своята половинка.

Телец

Ако Телец ви изневери - знайте, че не ви обича вече. Щом сте достигнали до тази степен да потъпкате моралните си граници - значи наистина обичате този човек.

Близнаци

Близнаците обикновено са от личностите, които не могат да бъдат в моногамна връзка. За тях не представлява притеснение дори да флиртуват открито с близки хора.

Рак

Ракът просто няма да удържи на напрежението да крие такава сериозна тайна. Те ще бъдат хванати от партньора си на мига. Единствено ще съжаляват, че са ви причинили болка.

Лъв

Лъвовете, противно на очакваното, всъщност не обичат изневерите и да се забъркват в толкова дълбоки интриги и драми. Те нямат енергия затова и всъщност това е главната причина да запазят лоялността си.

Дева

Девите са сред най-изкусните лъжци, така че едва ли ще можете да ги хванете в изневяра или какъвто и да е друг вид измама. Партньорът им дори няма да заподозре.

Везни

Още едни майстори на изневярата - Везните обичат да играят игрички и да манипулират половинките си. Но рано или късно действията им се връщат като бумеранг към тях.

Скорпион

Скорпионите са сред най-лоялните знаци и попаднат ли във връзка, е почти немислимо да изневерят. Обратното обаче - те са причината хора от други зодии да изневеряват на половинките си.

Стрелец

Стрелците също са големи авантюристи и флиртаджии. Лесно се отегчават и бързо могат да заменят настоящата си половинка с друга.

Козирог

Когато един Козирог изневерява, то той отдава само тялото си, няма никаква емоционална обвързаност с другия обект. Ако бъде хванат, ще се извинява по всякакъв начин, защото в действителност обича половинката си.

Водолей

Водолеите изневеряват заради любопитството си - те обичат новостите и непознатото и това за тях е една нова възможност да разширят кръгозора и опита си.

Риби

Последни, но все така добри в изневерите - едва ли някога ще заподозрете Рибите в прелюбодейство, дори те да го правят години наред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари