Кои зодии не могат да живеят, без да лъжат?

0
Това, разбира се, невинаги ги прави лоши хора
Това, разбира се, невинаги ги прави лоши хора

Лъжата е верен спътник на хората всеки ден.

Някои лъжат, за да предпазят чувствата на близките си, други – за да предпазят себе си, а някои защото имат задни мисли.

Причините да лъжем са много. Голямо значение за начина, по който прикриваме истината, има и зодиакалният ни знак.

Някои зодии са патологични лъжци. Те не могат да живеят и ден без да излъжат, защото не е в природата им да са искрени. Това, разбира се, невинаги ги прави лоши хора.

Кои са тотално откровените и патологични лъжци в зодиака? 

Овен 

За Овните честността е златно правило. Те не понасят да бъдат лъгани и затова подхождат по същия начин и към другите. Ако се наложи да скрият истината по-скоро биха премълчали, отколкото да се омотават в лъжи. Онова, което виждате в лицето на Овена, е онова, което и той мисли. Преструвките не са му по вкуса.

Телец 

Телците нямат навика да лъжат. Това не е в природата им. Те са надеждни, търпеливи, честни, практични. Обикновено нямат задни мисли.

Близнаци 

Близнаците не обичат да навлизат в рутина и мразят да са сами. Да са в компанията на хора ги блазни и им харесва. Готови са на всичко, за да ги харесват околните – шегуват се, привличат вниманието, винаги намират начин да кажат нещо забавно. Но обикновено това ги кара да живеят в заблуда, че имат много приятели. Те самите невинаги са честни. В един момент човек си мисли, че ги е опознал, но в следващия те показват другата си страна.

Рак 

Раците са винаги подозрителни, мнителни, ревниви. Те не са сигурни дори в себе си, камо ли в другите хора. Затова предпочитат да не са докрай искрени в отношенията си, дори с най-близките, за да се самосъхранят. Винаги търсят одобрението на другите, но самите те не са склонни да казват истината.

Лъв 

Лъвовете са страстни и концентрирани към човека, с когото са във връзка, както и с приятелите си. Лъжите не са техен приоритет, дори понякога да изглеждат повърхностни. Те просто са по-отвеяни, а не нечестни. Винаги търсят чистота и яснота в отношенията. Затова и самите те подхождат искрено.

Дева 

По природа Девите са честен зодиакален знак, но имат една особена черта – винаги търсят най-доброто за себе си, което ги кара да действат нечестно в определени ситуации. Тогава могат да обърнат тъмната си страна и да използват целия си наличен арсенал от прикрити подходи. Внимавайте с тях в такива моменти.

Везни 

Везните винаги живеят в миналото и ако нещо там ги е наранило, не забравят. Те се страхуват, че ще им се случи и в бъдещето, заради което предпочитат да не са докрай искрени с хората. Някои ситуации им изглеждат по-опасни за тях самите, дори това да не е така. В тези случаи нищо не е в състояние да ви помогне да изкопчите истината от Везните или да ги накарате да споделят.

Скорпион 

Скорпионите по природа са потайни и прикрити. Те винаги имат таен план в главата си, въпреки че не изглеждат като хора с две лица. Няма начин да ги накарате да се разкрият, ако те не искат. Представителите на тази зодия поставят емоционални граници между тях и другите хора. Това ги кара да не са искрени докрай в отношенията си.

Стрелец

Стрелецът не може да се преструва, когато обича някого или държи на приятел. В тези случаи те са искрени до болка, дори ако трябва да ви кажат нещо нелицеприятно. Ако обаче не ви смятат за близък човек, не очаквайте искреност от тях.

Козирог 

Козирозите предпочитат да третират хората така, както те самите искат да бъдат третирани. В този ред на мисли, ако Козирогът ви смята за човек, на когото може да разчита, той ще бъде тотално искрен с вас и няма да ви лъже. Ако обаче не оправдаете доверието му, той се затваря и нищо не е в състояние да го накара да се отвори отново, освен честността ви.

Водолей 

Водолеите са погълнати от собствената си особа. Те притежават две лица и когато общувате с тях никога не знаете кое лице виждате. Водолеите са обсебени от себе си и от собственото си обаяние, което в техните очи има вселенски размери. Рядко са честни, но в много случаи изобщо не го осъзнават, защото имат склонността да се самоубеждават, че са прави и искрени в отношенията си.

Риби 

Няма по-потаен зодиакален знак от Рибите. Те не обичат да разкриват чувствата си пред хората, особено пред недотам близките. Рибите не лъжат целенасочено. Те по-скоро крият всичко от всички. Имат свой собствен вътрешен свят, който кара околните понякога да ги мислят за двулични. Всъщност тяхната интровертност ги прави да изглеждат така.

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари