Кои са правилата за една жена на първа среща?

1
Тиктокърка споделя съветите си
Тиктокърка споделя съветите си Снимка: iStock

Тиктокърка споделя съветите си

Правилата включват да закъсняваш, да не позволяваш на някого да те вземе и никога да не ходиш на среща през седмицата. Известна потребителка в социалните мрежи споделя съветите си за запознанства, пише Актуално. Младата жена, която има над 20 хил. последователи в акаунта си, е събрала близо 3 млн. харесвания, изброявайки 11 правила за първа среща, въпреки че едно от тях предизвика известни спорове. Ето и кои са те:

1. Никога не ги карай да те вземат на първа среща

„Случвало ли ви се е да излезете на среща с някого за първи път? Вървейки към колата се чудите дали ще слязат от нея, няма ли? Толкова е неловко. Просто отидете на мястото за среща."

2. Закъснявайте, но малко

"Има нещо в това те да са в заведението и да се появите закъснели, а не вие да седите и да ги чакате", казва тя.

3. Срещи само през уикенда

„Приемайте срещи само през уикенда!“ , казва онлайн специалистката по запознанства. Тя обясни: "През седмицата трябва да ставам рано, уморена съм и искам да имам време да се приготвя и да се насладя на тръпката. Ако той отделя време за вас в петък или събота вечер, смятам, че това е добър знак и показва, че човекът отсреща има ангажименти".

4. Не изпращайте съобщения преди среща

"Не си пишете предварително. Не трябва да знаете нищо за този мъж, преди да отидете на срещата".

5. Не му казвайте очакванията си за връзката на първата среща

Създателката на съдържанието продължи: "Имам чувството, че хората идват толкова превъзбудени са склонни бързо да стигнат до извода "Това е, което търся". Това е първата среща, вие просто се запознавате с тях, успокойте се".

6. Не казвайте „благодаря“ след срещата

Този въпрос може да изглежда странен, но тиктокърката поясни: "Благодарете им по време на срещата. Кажете „благодаря за напитките“, „благодаря за вечерята.“ Тя обаче съветва да не изпращате съобщения след това, в които да благодарите.

7. Изчакайте за втора среща

В списъка пише да изчакате минимум три дни до следващата среща. Тя казва: „Не бъдете прекалено достъпни. Осмислете го, за какво бързате?".

8. Не бъдете на телефона си по време на срещата

Това може да изглежда очевидно за хората с някакви маниери, но списъкът гласи: „Това е час, може би два, от времето ви. Участвайте активно и приберете телефона си, това е доста неуважително."

9. Не се напивайте

„Ако пиете, това е нормално, но не е нужно да се напивате.“

10. Отидете на срещата, очаквайки приятелство

„Просто трябва да влезеш с увереност и да си мислиш, че това може да се окаже забавно, просто се запознавам с нов човек и всичко може да се развие оттам."

11. Забавлявайте се

„Това е първата среща, тя трябва да е забавна", но хората в коментарите не бяха съгласни с едно правило - номер четири. Един от тях гласеше: „Съгласен съм с повечето! Единственото, за което не съм е, че според мен трябва да говорите поне две седмици, преди да отидете на среща."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Анонимен
    Пълни глупости.интересуват се само от кеша ви на първа среща.и ако е достатъчен имат неспирен интерес към вас.и сами ви искат телефона и ви търсят и ви питат кога ще се срещнете пак.и секс на първа среща не отказват и не се свенят да говорят за това.и в гъза обичат и свирки да правят и да се изпразните където ви харесва и гълтат.въобще не са толкова срамежливи и благочестиви колкото се опитват да се изкарат.Благочестиви са за пред тези които са с малки финансови възможности и естествено всеки път им отказват
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари