Кой пере Борисов?

0
Иван Бакалов: Прокуратурата прикрива снимките от спалнята на Борисов
Иван Бакалов: Прокуратурата прикрива снимките от спалнята на Борисов

Иван Бакалов: Мафията в България е стигнала до най-високия пост в държавата и властите го прикриват

След като прокуратурата обяви снимките от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов за манипулирани и ненадеждни, разследващият журналист Иван Бакалов публикува публикация в социалните мрежи, в която твърди, че това е невярно.

В публикацията Бакалов посочва, че снимките са истински и по тях няма намеса с фотошоп. Той твърди, че това е доказано от него и неговия колега Атанас Чобанов.

"Прокуратуратаа обяви снимките от спалнята на Борисов за манипулирани, ненадеждни, нямало ги оригиналите, и остави случая без разследване.

Кой пере Борисов?

Снимките са истински и по тях няма намеса с фотошоп - това доказахме с наша проверка с Атанас Чобанов. И не само.

Случаят е като със записа за Мишо Бирата - ама бил манипулиран, имало намеса, не бил оригинален, а презапис. Оказа се, че е съвсем автентичен, от службите.

Тогава Борисов си призна, че не било редно да прави така.

Сега признава, че "спинка щастливо" на снимките, а една Мата Хари внесла пачки и кюлчета да му ги снима в чекмеджето. Коя, бе? Поне нея не намерихте ли?

Ето накратко малко подробности как са направени тези снимки и какво се вижда.

Прокуратурата прикрива тежко престъпление и самите прокурори вършат престъпления. От всичко се разбира, че в България мафията е стигнала до най-високия пост в държавата и властите го прикриват.", заяви Бакалов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    123
    Кажи нещо за Русия бе боклук. Там ти е силата. Това за боко не е актуално сега.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари