Кой излъга Огнян Герджиков?

0
Знае ли Огнян Герджиков, какво става в Русе и какви бандитски избори се задават?
Знае ли Огнян Герджиков, какво става в Русе и какви бандитски избори се задават?

Кой излъга Огнян Герджиков, че областният управител на Русе, Стефко Бурджиев не е човек от ГЕРБ и затова не беше сменен, като неговите съпартийни ортаци?

Това се питат Русенци, които много добре знаят какво се случва с града при управлението на ГЕРБ и пред очите на Стефко Бурджиев. Всичко направено по европроекти се разпада, градът тъне в мръсотия и мизерия, малкото останала общинска собственост се разпродава на безценица, а Русенци се тровят от неспиращото се разрастване на химически предприятия, допуснати за експлоатация по криминален начин, пише Бъдеще за Русе.

Достатъчно е да цъкнеш за него в Гугъл и веднага ще се отвори страницата на ГЕРБ с брадясалото му лице. Защо тогава Герджиков не знае. Допускаме, че като премиер е достатъчно зает за да се рови в нета. Какво обаче правят неговите подчинени?

На 9 февруари т.г.  председателят на „Бъдеще за Русе“, Бойко Никифоров, изпрати писмо на електронната поща на кабинета на министър председателя [email protected], в което иска от премиерът да уволни Бурджиев, заради заслугите му към града и участието му в имотната измама извършена през миналата година в Министерски съвет. В писмото накратко е описан имотния скандал, както са посочени и номерата на кореспонденцията с началник кабинета на експремиера Бойко Борисов.

Вместо да бъде предадено на премиера, писмото е изпратено в „трета -глуха“, както посветените наричат приемната на министерски съвет. Там работят служители, назначавани от предишни правителства, включително и възрастни жени още от времето на Тодор Живков. Те дават становища по всички жалби и сигнали писани до премиера. Нали разбирате – хората назначавани от Бойко Борисов дават становище по жалби писани срещу него и назначените от него областни управители.

Приемната си има свой ел. адрес [email protected] и ако трябваше писмото щеше да бъде изпратено до там. Кой тогава е разпоредил писмата до Огнян Герджиков да бъдат изпращани до приемната? Нима мафията пак е една крачка напред и манипулира кореспонденцията изпратена  до премиера?

Кой има полза Стефко Бурджиев да остане на поста?

Бандитската дружинка, която вече е спазарила управлението на областта. Бурджиев – областен управител и двама заместници от БСП. Говори се, че за там се стягат Милена Хинкова и Екатерина Заекова.

Защо толкова са натискат за властта? За да направят нещо хубаво за Русе или да продължат разрухата, защото пълни джобовете на някого?

Последния въпрос: Знае ли Огнян Герджиков, какво става в Русе и какви бандитски избори се задават?

Източник: Бъдеще за Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари