Кой иска да седне в стола на Доналд Тръмп?

4
Списък на кандидат-президенти на САЩ
Списък на кандидат-президенти на САЩ

След като новия президент на САЩ, Доналд Тръмп, встъпи в длъжност в Белия дом, кандидатурите на следващите желаещи да заемат наскоро заетото от него място незакъсняха.

Въпреки, че избирането му за президент на САЩ доведе мнозина известни личности да се обявят публично против неговата победа, то примера му за кандидат-президент бе последван от голяма част именно от знаменитости.

Кои ще бъдат евентуалните кандидат-президенти на САЩ в изборите през 2020 година?

Вижте списъка с бъдещите кандидати, които намекнаха, че биха участвали в изборите:

1. Дуейн Джонсън (Скалата) [ 45 г. ]

Дуейн Дъглас Джонсън е американски актьор и трето поколение кечист, известен със своето сценично име Скалата. Със световна слава и блестяща кариера, покорилият Холивуд актьор и кечист смята да предприеме следваща стъпка към покоряването и на Белия дом. Дуейн Джонсън предложи евентуалното си участие в изборите за президент през 2020 г. още в началото на последната президентска кампания през 2016 г.

2. Анджелина Джоли [ 41 г. ]

Световно известната актриса обяви намеренията си за президентска кандидатура още през 2014 г. Кой не би избрал такава кандидатка ? А и има ли по-подходяща от нея да бъде Първата жена президент на САЩ ?

3. Кание Уест [ 39 г.

Известния на всички ни Кание Уест обяви участието си в президентската кампания още през 2015г. по време на VMA наградите. След това многократно потвърждаваше решението си пред медиите и в социалните си мрежи. Бурния му нрав и провокативните му изказвания са му спечелили репутацията на надменна личност. Според доста неговия нрав е най-близък до нрава на сегашния президентДоналд Тръмп.

4. Марк Зукърбърг [ 32 г. ]

Създателят на Facebook. Марк Зукърбърт не само промени света на интернет и социалните мрежи, но сега ще се опита да промени и света на политиката. Той няколкократно намекваше за евентуално включване в президентската кампания през 2020г. Случайност или не той обяви официални посещения в цели 50 щата, които ще представляват срещи с хората през 2017г. Какво ли да очакваме от него ако бъде избран за президент ?

5. Опра Уинфри [ 63 г. ]

Прочутата TV водеща признава, че никога не се е представяла в ролята на президент. „…Но аз нямам опит, нямам необходимата квалификация…“ – споделя тя. Но след кандидатурата на Тръмп отново споделя, че вече не мисли по този начин и вече има нов поглед над идеята да бъде президент.

6. Крис Рок [ 52 г. ]

Да, американския комедиант и актьор не се шегуваше, когато официално обяви от личния си профил в Twitter, че възнамерява да участва в президентската надпревара през 2020г.

7. Кейти Пери [ 32 г. ]

Певицата  сама намекна за желанието си да бъде 46-тия американски президент като качи снимка в instagram профила си с бишвите 42-рия (Джордж Буш) и 43-тия (Бил Клинтън) президенти на САЩ. Изпълнителната написа за себе си“46?!“, оставяйки феновете си да спекулират с това дали тя има намерения да се кандидатира за 46-тия президент на САЩ.

Към списъка с потенциалните кандидати са: актьорите Уил Смит, Рон Перлман („Hellboy“) и Том Ханкс, Робърт „Боб“ Алън – изпълнителен директор на Disney, Хауърд Шулц – изпълнителен директор на Starbucks.

Явно Доналд Тръмп проправи пътя на всички известни личности, които желаят да се кандидатират за президент. Въпреки, че имаше митинг именно от известни личности и то против управлението на Тръмп, то благодарение на него всички останали придобиха известна смелост да стъпят напред и да споделят желанието си да се пробват в политиката. Очертава се 2020г. да бъде годината на знаменитостите, които ще се опитат да влязат в Белия дом.

Споделете Вашите мнение дали кандидатите са подходящи и кой бихте желали да участва в следващите избори.

Автор: Денис Топов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари