Когато бях овчарче и к*** ите **ях …

1

Когато бях овчарче и  к*** ите  **ях …

Заменете звездичките с точните буквите и ще получите квинтееснцията на пиянската самодейност.

Вазов, прости му!

Първата мисъл, която мина през сънената ми глава, когато нощес приблизително към 1,30 ч след полунощ  мощен баритон продра междублоковото пространство. Някой от блока отсреща взе да изпраща сърдечни поздрави на майката, лелята и сестрата на славния самодеец.

Няколко часа по-късно продължавам да разсъждавам върху случката. Колко трябва да е спечен мозъка на този млад мъж, че да превърне тази песен в апотеоз на вулгарната си природа. И тази вулгарност същност ли е или вик на отчаяние. Мнението ми повече клони към първото. Нали казват, че когато човек е пиян показва истинското си лице. За какво да пее в крайна сметка, че е открил любовта в библиотеката ли?  

Питам се как стигнахме до тук,че така безпаметно и крайно безотговорно към децата си  му отпуснахме края и голям процент от тях прегръщат алкохола, дрогата и безразборния секс още преди да са навършили шестнадесет?

Сещам се за разказа на една приятелка. В последните класове на гимназията сина й се повел с лоши приятели и взел да се прибира вечер през вечер пиян. До сутринта повръщал,а тя се обаждала на личната лекарка да му издейства извинителна бележка,щото бива ли детето да ходи обезводнено и изтощено на училище. Питам я - добре де,  ами ти и мъжа ти как постъпихте? - ами,моя ми се зъби, че аз съм го разглезила, а аз си плачех във възглавницата.

Толкова!

Днес ще бъде поредния труден и задъхан ден. Код за високи температури, протести, тежки катастрофи, някой някого измамил,някой някого корумпирал. Понеделник е!

И понеже повече от всичко следим новините ето и една от мен:

Нощес, в 1,30 ч след полунощ, в междублоковото пространство на квартал в Русе, дерейки гърло с непристойни варианти на класически детски песнички, някой си призна анонимно, че се е родил с офчи мозък.    

Автор: Кристина Маринова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари