Кога сексът носи най-голямо удоволствие?

0
Двойките, които се отдават на ласки веднъж седмично, са най-щастливи
Двойките, които се отдават на ласки веднъж седмично, са най-щастливи

Свикнали сме, че животът ни се дели на отделни цикли и всички те са свързани с възрастта.

Детство, юношество, зрялост и старост... Всеки един от тези периоди има своите особености и прелести. Кога обаче можем да се радваме на най-добрия секс? Едно скорошно изследване се зае да даде отговор на този много важен за всяка една двойка въпрос. Уговорката е следната – то се отнася само за тези, които вече са в зряла възраст, пише ofigenno.cc, цитирани от БЛИЦ.

Участници в допитването на възраст между 50 и 60 години твърдят, че най-добрият им секс е бил след 40-годишна възраст. Или по-точно – на 46 години.

Освен това двойките, които правят секс средно веднъж седмично, са най-щастливи. Между другото, сексът два-три пъти месечно е напълно нормално нещо. Затова и не трябва да се притеснявате, че не го правите всеки ден, както младежите.

Възрастните също имат добър повод да се срещат по-често в леглото. Това поддържа тонуса и значително повишава градуса на щастието им.

И най-важното – половината от двойките, участвали в допитването, са заявили, че най-добрият им секс е бил с настоящия им партньор. А възрастта няма абсолютно никакво значение.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари