Кога ли ще тръгнат камионите на ГЕРБСТАПО, за да арестуват неудобните и те да изчезват без следа?

1
Заради чистата политическа раса! Заради Вожда! Заради шайката!
Заради чистата политическа раса! Заради Вожда! Заради шайката! Снимка: БГНЕС

Винаги съм твърдяла, че за някои обслужващи в поза партер властта „журналисти“, дъно няма, нито пък се гнусят от нещо. Калта е тяхната естествена среда, където се развиват и се чувстват удобно.

Журналистката Елена Йончева, позната не само в България с блестящите си репортажи от горещи точки на света, проявила смелост, каквато много мъже не биха посмели да проявят. Оцеля в Ирак, оцеля в Афганистан, за да бъде обвинена тук, на Територията в „кражба“, и някакви отрепки, които не могат по друг начин да „блеснат“, да я наричат крадла. И то още преди да е започнало дело. Предварително осъдена. Това се опитват да втълпят на всички ни близките до властта свински и пикливи медии.

Тези дни Европейската комисия е изискала от България да спазва защитата на личните данни, включително за заподозрените в престъпления. Иначе големите джендър-европейци, които слушат Брюксел за всичко, този път незнайно защо не само не пазят личните данни на обвинената, но и направиха всичко възможно и уличните кучета да разберат, че тя е обвинена и осъдена от тях, още преди да има съдебно дело. По-голямо нарушение надали може да има….

И това не е най-страшното. Както се вижда от публикацията, директно заплашват и лидерът на опозицията с разследване и дела. Както били започнали и срещу други – неудобни или такива, които не са си платили „комисионната“ на гербавите. Недопустимо е! Срамно и унизително е за държавата подобно гнусно поведенение, насърчавано от управляващата шайка. Точно чудовищата, които унищожават българите, се правят на големи моралисти и разчистват неудобните, включително и физически.

И кога ли ще тръгнат камионите на ГЕРБСТАПО, за да арестуват неудобните и те да изчезват без следа? Заради чистата политическа раса! Заради Вожда! Заради шайката!

И кога ли ще дойдат за нас…..

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари