Кметът връчи поздравително писмо на ТСК "Русе"

0

Днес, в Зала „Академик“ на Русенски университет „Ангел Кънчев“, кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов връчи поздравителен адрес на президента на „Тежкоатлетически спортен клуб“ - Русе д-р Кирил Панайотов по повод старта на Осмия турнир „Купа Русе“.

Г-н Стоилов даде началото на официалното откриване на състезанието по вдигане на тежести. Той изрази уважението си към таланта на участниците и състезателите в това традиционно спортно събитие и им благодари за приноса към развитието на спорта в Русе. Кметът се обърна и към присъстващите олимпийски, световни и европейски шампиони - Нено Терзийски, Норайр Норикян, Севдалин Маринов, Стефан Топуров, Янко Русев, Алан Цагаев.

Вие сте легенди, донесли толкова радост на всички българи. Пожелавам на тези деца в залата да са следващите европейски, световни, олимпийски и национални шампиони!“, заяви кметът.

В турнира се включиха 80 млади тежкоатлети. Те са от 11 клуба от градовете Русе, Варна, Разград, София, Хасково, Сливен, Асеновград, Сопот, Карлово и Генерал Тошево.

Състезанието се провежда по системата Синклер в четири възрастови групи – момчета, кадети, юноши и жени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари