Кметът на Ветово събра 1200 души на благотворителна вечеря

1
Вечерята-ифтар се състоя в Глоджево
Вечерята-ифтар се състоя в Глоджево Снимка: Дарик радио

Вечерята-ифтар се състоя в Глоджево

Над 1200 души се събраха в Глоджево на благотворителна вечеря-ифтар организирана от кмета на Община Ветово д-р Мехмед Мехмед. Сред официалните гости на събитието бяха съпредседателят на Движението за права и свободи д-р Джевдет Чакъров, заместникът на главния мюфтия на Република България Ведат Ахмед, народният представител Ализан Яхова, консулът на Република Турция в Бургас Толга Оркун, областният председател на ДПС Айдоан Джелил, както и представители на изселническата организация Балгьоч.

Щастлив съм, че толкова много хора се събрахме на една трапеза тази вечер. Няма нищо по-хубаво от това да я споделим , без значение кой каква религия изповядва, да бъдем едно цяло. Хората в община Ветово винаги са били пример за това как хората могат да бъдат задружни. Заедно сме по-силни“, заяви кметът д-р Мехмед, цитиран от Дарик радио.

За поредна година ние сядаме на обща трапеза, за да продължим една отколешна традиция. Няма по-голяма ценност от това да сме заедно и да споделяме празниците си. С добри мисли да посрещнем идващия празник. Доброто винаги носи добро“, отбеляза д-р Джевдет Чакъров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Спонсор
    Защо го няма ПРАСЕТО от ДЕ ПЕ СЕ ТО ШОПАР БИНБАШИ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари