Кметът на Пазарджик за Горанов: С него прекалиха

0
Тодор Попов заяви, че всички са "къпани с хладка вода"
Тодор Попов заяви, че всички са "къпани с хладка вода" Видео: Novini.bg

Премиерът Бойко Борисов и кметът на Пазарджик Тодор Попов и финансовият министър Владислав Горанов провериха важните инфраструктурни проекти в града.

По време на инспекцията на пътната отсечка Пазарджик - Пловдив Борисов и Попов направиха коментар пред журналисти, пише Novini.bg. 

"Какви неща чух за Горанов. Чете ли?", попита Борисов кметът на Пазарджик

"Четох, не можах да го позная. С него (Горанов) прекалиха - то не бяха СМС-и, то не бяха... Факт е, че Горанов е министър с цели. Никога не ми е отказал нищо. Всички сме "къпани с хладка вода". Владислав Горанов се справя изключително успешно", заяви кметът на Пазарджик

Припомняме, че обвиняемият бизнесмен Васил Божков направи опит да дестабилизира държавата като публикува "компрометиращи" СМС-и уж с финансовия министърГоранов отговори на нападките и заяви, че няма притеснения. 

От януари т.г. обвиняемият Васил Божков се укрива в Дубай. Срещу него са повдигнати 11 обвинения за ръководене на престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит на подкуп на длъжностно лице, за подбудителство на престъпление по служба и други деяния. Освен това Божков е разследван и за организирането и ръководенето на престъпна група, свързана с убийства, изнасилвания и принуди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари