Васил Божков: С години бях жертва на рекет от Борисов и Горанов

1
Божков говори и за пликовете, които е давал лично на Севдалина Арнаудова
Божков говори и за пликовете, които е давал лично на Севдалина Арнаудова

Божков говори и за пликовете, които е давал лично на Севдалина Арнаудова

Васил Божков пред Генка Шикерова от “Свободна Европа“: С години бях жертва на рекет от Борисов и Горанов. Това заяви бизнесменът в интервю вчера.

Той разказва че Горанов многократно е бил в офиса му, за да му поставя условия. Бизнесменът също е ходил при Горанов, за да му плаща. Обвинява в рекет и Бойко Борисов. Споделя, че е подавал сигнали до институциите, включително и небългарските, но до момента всички те са били успешно прикривани.

Божков говори и за пликовете, които е давал лично на Севдалина Арнаудова. Тя ги определя като “картички”, но според него в тях има пари. Това е описал и в показанията си в Прокуратурата. Уви, тъй като “институциите са собственост на същите тези хора”, няма резултат от проверките.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари