Кметът на Мелитопол: Войната може да изненада България и Унгария, ако не пратят военна помощ на Украйна

2
"Сега тези две страни не вярват, че е възможно тя да започне при тях, но е възможно“, заяви Иван Фьодоров
"Сега тези две страни не вярват, че е възможно тя да започне при тях, но е възможно“, заяви Иван Фьодоров Снимка: БГНЕС / Архив

Иван Фьодоров, кмет на Мелитопол, който в момента е под контрола на руските сили, заяви, че ако България и Унгария не окажат военна помощ на Украйна, войната ще дойде и при тях

„Те трябва да разберат някои много прости неща. Ако не подкрепят Украйна войната ще стигне до Унгария и България. Никой не вярваше, допреди два месеца, че Путин може да започне пълномащабна война във европейска демократична страна, като Украйна. Сега тези две страни не вярват, че е възможно тя да започне при тях, но е възможно“, заяви Иван Фьодоров, който говори пред комисията по външни работи на Европейския парламент, предаде БНР. 

В средата на март, когато Мелитопол бе превзет от руските сили, Фьодоров бе отвлечен от техни представители, обвинен във финансиране на "Десен сектор" и измъчван. След 5 дни той бе заменен срещу руски военнопленници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    ???
    Всичките укри наглеят и май агитират за разширяване на войната? Всичките ли са се напушили? А ако ни нападнат, те ли ще ни отбраняват
  • 12
    3
    БЪЛГАРИН
    Този кмет когато и да го гръмнеш,все ще е късно.То чак пък такава наглост не бива.Не стига че ги хрантутим в хотели на море и планина,с 40 лева,а и ни плаши.
  • 18
    2
    яевфрер
    Кмете, да го вземеш подводно!
  • 14
    1
    34534534
    po skoro kmeta go e qd che ungariq i balgariq shte budat podminati or rusiq - iska da pratim pomosht za da se gavri rusiq i s nas
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари