Кметът на Ловеч: Това е опит за убийство!

0
Нападателят е бил маскиран и все още не е установен
Нападателят е бил маскиран и все още не е установен

Нападението срещу заместник-кмета на Ловеч Цветан Георгиев е опит за убийство, каза кметът на общината Корнелия Маринова на извънреден брифинг.

Той бе по повод нанесения побой над Георгиев тази сутрин пред дома му в ловешкия квартал "Здравец". Георгиев е бил нападнат от непознати около 7:00 часа и е бил откаран по спешност в болницата в Ловеч с множество рани по главата и счупен крайник, но без опасност за живота. По-късно е транспортиран за лечение в плевенска болница. 

Според Маринова престъплението най-вероятно е свързано с незаконен дърводобив в общината и служебните задължения на заместника й. 

"Ние имаме няколко сигнала изпратени в прокуратурата за нарушения в сектора на дърводобива. Има отправени заплахи, директни, индиректни и вербални спрямо заместник-кмета от този сектор", каза още Маринова. 

От прокуратурата съобщиха, че нападателят е бил маскиран и все още не е установен. Нанесъл е ударите срещу Георгиев с твърд предмет. По случая е образувано досъдебно производство, а разследването продължава. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари