Клуб „Здраве“: „Завръщане към покоя – Дервиш йога“

0
Темата на Клуб „Здраве“ е адресирана към всички, които търсят пътя към здравето с алтернативни средства от практиката на различни култури, народи и традиции
Темата на Клуб „Здраве“ е адресирана към всички, които търсят пътя към здравето с алтернативни средства от практиката на различни култури, народи и традиции

На 27 май, сряда, от 18.00 ч. в Регионална библиотекаЛюбен Каравелов“ - Русе се организира среща на Клуб „Здраве“ на тема „Завръщане към покоя – Дервиш йога“. Гост-лектор ще бъде известната русенска оперна певица, оперен режисьор и Доктор на Изкуствознанието Аделаида Якимова-Фурнаджиева. Темата е свързана с медитативна йога за възстановяване на равновесието, вътрешната хармония и покой на тялото и душата.

Темата на Клуб „Здраве“ е адресирана към всички, които търсят пътя към здравето с алтернативни средства от практиката на различни култури, народи и традиции.

Дервиш йога е практика, вдъхновена от древната наука за движенията, преподавана от хилядолетия в затворените дервишки братства. Тя произлиза от древните традиции, които интегрират тялото, ума, емоциите и духовността. Дервиш Йога носи дълбока хармония на всяко едно от нивата на нашата същност. Това е изкуство на движението, което стимулира и хармонизира всички физически, емоционални, ментални, енергийни и духовни ресурси. Практиката релаксира, укрепва и ободрява тялото, хармонизира психиката, изостря ума и с нейна помощ се научаваме да се вслушваме чрез тялото си, в това, което наистина сме Ние–нашата дълбока вътрешна божествена същност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари