Изграждане на здрави връзки с клиентите и инвестиране в нови технологии

1

Повече от 18 години дружеството ни СОТ РУСЕ ЕООД е на пазара за охранителни услуги. Компанията е създадена през 1997 г. и от тогава до сега се състезаваме честно и достойно за доверието на клиентите в опазването на техните имоти и имущество. В портфолиото на СОТ РУСЕ  са включени по-голямата част от услугите, свързани с охрана на имуществото. Дружеството ни разполага с производствен капацитет за изграждане, поддръжка и оперативно-техническо обслужване на широк обхват от типове обекти: от малки обекти, охранявани със СОТ и автопатрулни екипи, до изграждането на интегрирани системи за сигурност от физическа охрана, видеонаблюдение, периметрова охрана, контрол на достъпа и пожароизвестяване.

Централизирана охрана с радио СОТ и реакция на автопатрул включва: Реакция на мобилни групи при критични ситуации; Геолокация на обекта; 24 часа мониторинг и връзка с дежурния център; Специализиран гаранционен и следгаранционен сервиз; Обучение, внедряване и технически консултации с цел улесняване на работата със системата; Архив на събитията.

През месец юни 2013 "СОТ РУСЕ EООД" с партньорството на "JR Security Sistems" изгражда първия ВИДЕО СОТ на територията на страната, който е единствен и до днес. Чрез използването на Видео Аларми и Видео Анализ, което е най-иновативния метод за мониторинг и отработване на алармените събития в мониторинг центъра постъпва пълен анализ на алармените събития още преди пристигането на автопатрул. Услугата Видео СОТ е достъпна на територията на цялата страна, като реакцията извън Русенски регион е гарантирана от партньорството с Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ и системата ИРИС, доказала ефективноста си и иновационните разработки в  охранителния бранш и без всякакъв аналог в световен мащаб.

Предлаганите от СОТ РУСЕ ЕООД „JR” - „Видеоалармени системи” за техническа охрана на домове и офиси осигуряват:

- алармен сигнал при движение в охраняемата зона;

- видеоинформация за състоянието на обекта – „видеоанализ” при събитие, или по желание на клиента;

- алармен сигнал при рязко изменение на температурата в охраняемата зона – „пожароизвестяване”;

- алармен сигнал при промяна влажността в охраняемата зона – „наводнение”;

- „медицинска” аларма;

-контрол и ограничаване на достъпа – времево разрешаване на „кодове за достъп” до обекта;

- географско позициониране на обекта по координати – „Геолокация” с висока точност;

- приложение за мобилен SMART PHONE;

- връзка с „Мониторинг център” по GPRS;

- висока защита от „Заглушаване”;

- бърз и „щадящ” клиента монтаж;

- ниска консумация на енергия;

- атрактивни и достъпни цени;

От месец май 2014 чрез комуникатори, разработени за нуждите на "СОТ РУСЕ ЕООД" клиентите могат да получават информация  за състоянието на охраняваните обекти в реално време на мобилния си телефон или електронна поща напълно безплатно директно от алармения панел без възможност да бъдат манипулирани от оператор на охранителната фирма (наложена практика от некоректни фирми в бранша), като допълнителана гаранция всички данни се записват и в сървърите на производителя на комуникаторите. Избегнати са допълнителни плащания към доставчици на интернет и мобилни оператори. Чрез замяната на стандартните радиопредаватели със съвременни комуникатори е избегнат риска от заглушаване и манипулиране на сигналите от охраняваните обекти. Всеки опит за прекъване на комуникация между охраняван обект и мониторинг центъра се регистрира до 15 секунди с последваща реакция от въоражен автопатрул.

И тази година СОТ Русе ще вземе участие в най-престижния Секюрити Форум в света Барселона 2015г.

Благодарение на фирмената философия и политика за предоставяне на качествени услуги и бизнес интеграция, СОТ РУСЕ е предпочитан партньор на престижни български и мултинационални компании в страната, както и на голям брой домакинства. Доказателство за високия професионализъм на нашия екип са дългогодишните партньорски отношения с многобройните ни доволни клиенти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари